Eladó
Kiadó
#131700902

Kiadó Téglalakás, Budapest, I. kerület Krisztinaváros – Váralja
1 102 500 Ft


Jó közlekedéssel

Az ingatlan adatai:

Lakóterület: 180 m2

Kialakítás: belső kétszintes

Szobák száma: 4

Hálószobák száma: 3

Fürdőszobák sz. : 2

Garázs 2

 

Bérleti díj: 3500 € / hó

Közös költéség: 115 000  Ft / hó

Kisállat: nem mehet

Lift: van a házban

Fűtés: házközpontú

Extra: F/C, szauna, borhütők, riasztó, kert

 

 

Költözhető: 2018. június 5-től

 

Környék: A Vár dombon található a lakás, egy egyedülálló, igényes társasházban. A közelbe számos látnivaló van, a Belváros 10 perc alatt megközelíthető. A Várban és a Krisztina körút környékén is éttermek, üzletek várják a látogatókat. A Mamut és a MOM Park is elérhető távolságban van. Tömegközlekedése is kiváló a helynek, busz és villamos megállók 5 perc sétára találhatóak.

Parkolás: a ház mélygarázsában két hely, a ház felöl a kerten keresztül lehet megközelíteni. 

 

Lakás: Rendezett, csendes társasház földszintjén és első emletén található az ingatlan, mely a ház belső, zöld kertjére néz, az alsó szint pedig kert kapcsolatos. A kertben játszótér is ki van alakítva. A lakásba belépve az alsó szinten találjuk a vendéghálószobát, és a hozzá tartozó fürdőt, melyben szauna is ki lett alakítva. Az előszobai részén beépített szerkények biztosítják a tárolási lehetőséget. Ezen a szinten található továbbá a nappali - konyha, mely teljesen gépesített és felszerelt, illetve innen nyílik a terasz. A felső szinten további két hálószoba és egy kádas fürdő található, valamint egy második számú pihenő - napplai helyiség. A fűtés – hűtés fan-coil rendszerrel megoldott.

 

További kérdésekkel, információkkal kapcsolatban kérjük, keresse irodánkat.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH Description:

 

Available from the 5th of June, 2018

 

Location: The flat is on Castle Hill, in a standalone, prestigious condominium. There are several sights to see nearby, the City Centre is 10 minutes away. Restaurants and shops welcome visitors in the Castle and around Krisztina Boulevard. Mamut and MOM Park Shopping Centres are within easy reach as well. The place has excellent public transport, bus and tram stations are just a 5-minute walk away.

Parking: two parking spaces in the underground garage which can be accessed across the garden from the house.

Apartment: The property is on the groundfloor and on the first floor of this well-structured, quiet condominium, and it looks on the house's green inner garden, and the groundfloor has a direct connection to the garden. The garden has a playground as well. On the groundfloor the guest bedroom and the guest bathroom is situated. The bathroom has a sauna also. In the hallway area there are planty of built-in wardrobes. On this level there is the American - style kitchen and the dining area. On the upper floor there are two more bedroom and a bathroom with bath, and a relaxing - living room. Heating and cooling is provided by a fan-coil system.

 

Rental fee: 3500 € / month

Common cost: 1150 00  Ft / month

Lift: yes

Pet: no

Heating: central 

Extra: FanCoil, sauna, wine fridges, alarm, garden

180 m2
4 Szoba
Tégla
Luxus
1. Emelet
2

Lelkes Csilla
Tulajdonos , Irodavezető

+36 20 313-4090
lelkes.csilla@glp.hu


GL Property Kft
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3.B.4.em 5.

Üzenetküldés