Eladó
Kiadó
#131701010

Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület
38 900 000 Ft


A XI. kerületben eladó egy 50 nm-es, 2 szobás téglalakás. Az ingatlan tehermentes, berendezett és azonnal költözhető. A lakás kifejezetten csendes, hiszen az épület déli részén helyezkedik el, messze a vasúti és közúti forgalomtól.

LAKÁS:
Az épület második emeleten található lakás az előszobából külön-külön nyíló 2 db 17 négyzetméteres szobával rendelkezik. A jelenleg nappaliként funkcionáló helyiség 3 szárnyas magas ablaka a folyosóra és a belső udvarra néz, a háló ablakai szintén a belső udvar illetve a Nádorliget lakópark irányába tájoltak. A konyha ablaka egy másik, parkosított udvarra néz. A fürdőben is található egy a szokásosnál nagyobb ablak.

A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás 340 cm-es belmagassága galéria kialakítására is lehetőséget ad.

FELSZERELTSÉG:
A megfelelő hőmérsékletről egyedi fűtés, valamint a hálóban hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A lakás biztonságát speciális kulccsal nyitható hevederzár illetve beépített mozgás és nyitásérzékelős riasztó szavatolja.

Az ingatlanhoz egy zárható - lépcsőzés nélkül elérhető - földszinti tároló is tartozik, mely alkalmas babakocsi vagy 2 kerékpár tárolására is.

KÖRNYÉK:
Az ingatlanból 2 perces sétával elérhető a 17, 41, 47, 48, 56-os villamos, 5-6 perc alatt pedig az 1-es és 4-6-os villamos, valamint a 4-es metró, így a belváros is rövid idő alatt megközelíthető. Szintén gyalogos távolságon belül található az Allee bevásárlóközpont, több élelmiszerbolt, park, fodrászat, cukrászat, étterem, kutyafuttató, játszótér, bölcsőde, óvoda.

A parkolás az utcán kialakított parkolókban díjmentes.

50 m2
2 Szoba
Tégla
Kiváló
Konvektor
Udvari
2. Emelet
3
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Huszár Kata
Vezető ingatlan tanácsadó

+36 20 349-9742
huszar.kata@glp.hu


GL Property Kft
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3.B.4.em 5.

Üzenetküldés