Eladó
Kiadó
#131700974

Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület Angyalföld, Fivér utca
65 000 000 Ft


Ez a 108 négyzetméteres otthon a 13. kerület közkedvelt zöldövezeti részén található. 

Az 50-es években épült ház kívül-belül szép állapotú és különösen rendezett, stabil anyagi háttérrel, valamint jó lakóközösséggel rendelkezik. A lakás a 3. emeleten található, az alsó szintje egy meglévő lakás teljeskörű felújításából, a felső szint a tetőtér (amely nem manzárt, hanem teljes értékű) újonnan történő beépítésével került kialakításra 8 évvel ezelőtt. Ezzel egy időben a ház új tetőt kapott, valamint a gáz és villanyvezetékek cseréje is a közelmúltban megtörtént. Lift nincs.

A lakás összes ablaka rendezett zöld parkra néz. 

A teljes átalakítás és felújítás során az alsó szinten egy előszoba, tágas amerikai konyhás nappali, dolgozószoba valamint külön fürdőszoba és mellékhelyiség, a felső szinten két hatalmas, napfényben úszó szoba, gardrób, valamint egy szintén hatalmas fürdőszoba kapott helyet. Kicserélték a gáz és villanyvezetékeket, valamint kicserélték a régi nyílászárókat színes műanyag, magas minőségű ablakokra.

A felújítás során fontos szerepet játszott az energiatakarékosság, ezért a fűtést melegvíz tárolós, zárt égésterű modern kombi cirkó biztosítja, valamint az egész lakásban ledes világítás található. A lakás egészét a világosság, tágas, egybefüggő terek, a minőségi burkolatok és anyagok jellemzik. 

Az ár részét képezi az egyedi és gépesített bambusz konyha, bambusz lépcső, illetve igény szerint a képen látható bútorok is. 

Eladási ára: 65 000 000.- Ft

A lakás kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel is. A 12-es, 14-es villamos és a 105-ös busz megállója 2 perc, a 30-as, 30/A valamint a 914-es buszok 5 perc, a 120-as 8 perc sétára található. A nyugati pályaudvar 15 perc alatt elérhető. Közért, óvoda, iskola a közelben

108 m2
3 Szoba
Tégla
Felújított
Felújított
Cirkó
Részpanoráma
3. Emelet
Dupla komfort
Nem akadálymentesített

Belákné Piroska
Vezető ingatlan tanácsadó

+36 20 349-9743
belakne.piroska@glp.hu


GL Property Kft
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3.B.4.em 5.

Üzenetküldés