Eladó
Kiadó
#131700844

Eladó Téglalakás, Budapest, V. kerület Belváros
224 800 000 Ft


Azonnal költözhető

Belgrád rakpart

 

Az V. kerület legkedveltebb  részén,   a Belgrád rakparton,  eladásra kínálunk egy 146 + 2 nm erkéllyel rendelkező , 4 szobás, 2 fürdőszobás, klímás, rendkívül magas színvonalú, egyedi belsőépítészetű luxus lakást, mely sajátos hangulatú, lélegzetelállítóan gyönyörű.

A gépesített konyha és a belsőépítészet részét képező óriás beépített bútorok a vételár részét képezik. ( a virágok és dísztárgyak nem.)

Az ingatlan egy kívül, belül teljesen felújított,  folyamatosan karbantartott és rendszeresen takarított  ház 5. emeletén található.

A házban egy  nagy méretű  lift biztosítja a kényelmes feljutást.

A lakásban, klíma, elektromos kandalló, óriási angol stílusú konyha, riasztó, kristálymozaikkal díszített fürdőszobák, amerikai lábazati panelek, kárpitozott falak, nagyméretű smart televízió készülék, kazettás , díszített mennyezetek, és még sok más extra teremti meg a semmihez nem hasonlítható életérzést.

A nagyfürdőben üvegfal mögé lett elrejtve  a mosógép, a szárítógép és a szennyes tartó  helye.

 

A lakáshoz 2 nm-es, Dunára és Gellérthegyre részpanorámás, ERKÉLY is tarozik, mely a hasznos alapterületbe nincs beleszámítva.

A lakásban teljes felújítás történt, mely magába foglalja  az összes elektromos vezeték, víz és lefolyórendszer teljes cseréjét.

Fűtése: GÁZ CIRKÓ fűtés.

 

A közös költség 35 ezer Ft.

Az ingatlan tehermentes.

Belmagasság 365 cm.

146 m2
4 Szoba
Tégla
Luxus
5. Emelet

Lelkes Csilla
Tulajdonos , Irodavezető

+36 20 313-4090
lelkes.csilla@glp.hu


GL Property Kft
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3.B.4.em 5.

Üzenetküldés