Eladó
Kiadó
#131700999

Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület , Mátyás tét
25 900 000 Ft


GALÉRIÁS LAKÁS - VIII. KERÜLET!

INGATLAN HELYSZÍNE:  Eladásra kínálom Budapesten VIII. kerületben a Mátyás téren ezt a  38 nm +12 nm állógalériás, klímás, frissen festett  lakást.
A közlekedés kiváló. 

A TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI: A ház egy két szintes,  csendes rendezett téglaépület. A háznak van egy rendezett szép zöld kertje,  ahol lakók  használhatnak egy fedett kerti grillezőt, hintaágyat és kerti bútorokat is.

 A lakóközösség kiváló.
A LAKÁS JELLEMZŐI:A lakásba lépve az előtérbe érünk, innen nyílik a konyha, amihez egy kis kamra tartozik.  A nappali állógalériás (12 nm), ahol egy nagy méretű ágy is elfér. A fürdőszoba kádas, amely egy légtérbe helyezkedik el a WC-vel. Az ingatlan csendes, világos, igazi kis otthon.
Az ingatlan pár éve teljes felújításon esett át. A nyári melegben a hűtés légkondival történik.  A belmagasság 4.2 méter. A bejárat előtti kis kertrész önállóan használható, így akár a kertben kávézhatunk minden reggel és az ebédünket is elfogyaszthatjuk a kertben.  
 
MŰSZAKI PARAMÉTEREK: A fűtés gáz-cirkó.
 

KÖLTSÉGEK: Közös költség 12.400 Ft, ami tartalmazza a teljes vízfogyasztást és a felújítási alapot. 

IRÁNYÁR: 25.9 MILLIÓ Ft.

RÖVID ÉS HOSSZÚTÁVÚ KIADÁSRA IS TÖKÉLETES VÁLASZTÁS!

Ajánlom annak, aki nem akarja kockázatos helyre befektetni a vagyonát, és biztonságban, de stabilan, jól számolható hozamot szeretne elérni. Ez a kis garzon egy ékszerdoboz, mely értékálló lesz az Ön számára!

Várom hívását , hétvégén is !
Irodánk teljes körű jogi tanácsadást vállal, energetikai tanúsítvány készítését, adás-vétel esetén az óra átírást, birtokba adást végig viszi igény esetén. Teljes körű hitel tanácsadást vállalunk, hitel előminősítéssel.

38 m2
1 Szoba
Tégla
Felújított
Cirkó
Udvari
Földszint
2
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Huszár Kata
Vezető ingatlan tanácsadó

+36 20 349-9742
huszar.kata@glp.hu


GL Property Kft
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3.B.4.em 5.

Üzenetküldés