Eladó
Kiadó
#131700856

Eladó Családi ház, Szigetszentmiklós
129 900 000 Ft


Zöldövezeti

Luxus, elegancia és egy kis extravagancia…

……

Szigetszentmiklós új építésű, kertvárosi részén ajánlok megvásárlásra egy impozáns, luxus családi házat.

 Az ingatlant 2007-ben épült, egy 2400 m2-es telekre, 2017-ben pedig teljes körűen felújításra került. A házat tágas terek, jellemzik a nagy ablakoknak köszönhetően világos. Az előszobából a nappaliba jutunk, ahol térelválasztóként funkcionáló elektromos kandalló van, aki a hagyományos kandallót szereti, kialakítására lehetőség van. A kandalló mögött az ebédlő található jobbra a 19 m2-es konyha található, melyben luxus kivitelű konyhabútor lett beépítve, elektromos sütővel, kerámia lappal, lávaköves grillel, VOK gázégővel, elszívóval és hűtővel és éléskamrával.

A háló részt közlekedőn, előtéren át közelíthetjük meg, ahol 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és a háztartási helyiség van. A beépített gardróbszekrények feleslegessé teszik a további szekrények elhelyezését, mert minden elfér bennük.

A nappaliból nyílik jobbra a wellness részleg, ahol egy 9 m ellenáramoltatásos úszómedence, jakuzzi, szauna, fürdőszoba és 2 pihenő tér van..
.
A ház fűtéséről és meleg víz ellátásáról Remeha okos kazán” gondoskodik, padlófűtéssel és radiátorokkal, meleg víztartállyal. A nyári meleg enyhítésére 8 klímát szereltek be, A hőszigetelt nyílászárók, és a külső vakolat garancia az elért hőmérséklet megtartására.

A ház körül több terasz van, ahol az étkezést is meg lehet oldani a grillsütővel készített ételekkel. A kert rendezett, karbantartott, örökzöldekkel beültetett, kúttal és automata öntözőrendszerrel van ellátva.

A kertben egy 16 m2-es klímás, fűthető kerti tároló és egy garázs található még, ahol két autó beállására van lehetőség. A távirányítású garázs és kerti kapu a kényelmet, a központba bekötött riasztó rendszer a biztonságot szolgálja.

Infrastruktúrája kiváló!
 

Árában is az ereje, irány az ár, irányár: 129 900 000.-Ft

Hívjon, hogy mielőbb mutathassam, higgye el nem fog csalódni! Várom megtisztelő hívását!

420 m2
2 400 m2
5 Szoba
Tégla
Luxus
Hőszigetelt
Gázkazán
Dupla komfort
Akadálymentesített

Belákné Piroska
Vezető ingatlan tanácsadó

+36 20 349-9743
belakne.piroska@glp.hu


GL Property Kft
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3.B.4.em 5.

Üzenetküldés